Ještě nikdy nebyla instalace, obsluha a servis plynových kondenzačních kotlů tak snadná jako nyní. Větší účinnost, méně emisí, jednoduchá obsluha, perspektivní s dlouhou životností.

 


Nové matné práškové lakování v barvě „bílá perla" je jediné tohoto druhu na trhu a harmonicky ladí s vybavením každého moderního bytu. Díky větší tloušťce plechů je zajištěna vyšší stabilita a pevnost.

Velký 7palcový barevný dotykový displej poskytuje maximální komfort obsluhy.  Umístění displeje lze individuálně a variabilně přizpůsobit místním podmínkám. Lze jej pohodlně umístit tak vysoko, aby bylo možné komfortně zprovoznit instalaci a mít přitom displej v úrovni očí.

Zařízení lze snadno ovládat pomocí mobilní aplikace. Nově vyvinutý hořák Matrix-Plus je ještě spolehlivější a efektivnější než jeho předchůdce.

Zprovoznění v nepohodlné poloze je již minulostí. Přispívá k tomu mnoho vhod - sjednocení připojení  nebo intuitivní asistent zprovoznění.

Snadný servis - o 50% méně náhradních dílů, snazší čištění. Vše vždy na první pohled - díky online připojení lze zjistit případné poruchy také dálkově.